Picknick Rotterdam – 2018

Opdrachtgever: PickNick
Architect en ontwerp: Antonia Reif Architectuur

Voor de lunchroom PickNick aan de Mauritsweg hebben we in korte tijd een nieuwe uitstraling gerealiseerd. Er is een nieuwe entresol met trap ingebouwd en de toiletgroep en keuken zijn naar boven verhuisd. Dit geeft een enorme aanwinst aan ruimte in de lunchroom. Door het toepassen van mooie houten platen en het zwevende karakter daarvan ontstaat er een sfeer van een inpandige boomhut. Door een strakke planning en goede samenwerking tussen opdrachtgever, architect en Woodwave kon het hele project in vijf werkdagen gerealiseerd worden. Binnen een week gingen de deuren weer open en was Picknick weer operationeel.

Share Post :

Meer blog berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.