Onze werkplaats in het Keilepand

In 2006 is Woodwave begonnen met werken vanuit de Salvator, een historisch schip in de Leuvenhaven. Woodwave begon als meubelmakerij met voornamelijk opdrachten binnen de scheepsinterieurbouw en is uitgegroeid tot een meubelmakerij met uiteenlopende opdrachten.

Na 10 jaar heeft Woodwave de werkplaats uitgebreid met de loods in het Keilepand in Rotterdam West. Het Keilepand ligt in het MH4 gebied, dit is een gebied dat zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld tot een creatieve omgeving voor innovatieve ondernemers. Zo zijn onze buren onder andere kunstenaars, muzikanten en architecten.

De loods aan de Keilestraat geeft ons de ruimte om grotere klussen aan te pakken en ons te richten op productiewerk, meubelbouw en scheepsrestauratiewerk. In de loods hebben we onze werkplaats, machinale, platen afdeling, staalwerkplaats, spuiterij en kantoor. Vanuit het Keilepand werken we aan projecten voor diverse opdrachtgevers waaronder schepen, meubels voor particulieren en interieur voor horeca.