Werken bij Woodwave

Passie voor ambacht en liefde voor hout is iets dat alle medewerkers van Woodwave gemeen hebben. Van het werken aan een tafel voor een particulier tot het ontwerpen en bouwen van een complete horeca inrichting, bij Woodwave komen allerlei soorten opdrachten voorbij en overal wordt met evenveel aandacht aan gewerkt.

Ben je een ervaren meubelmaker of ben je nog bezig met je opleiding? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team komen versterken.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Als we vacatures hebben staan, dan plaatsen we die op deze pagina. Anders kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@woodwave.nl.

Stage lopen bij Woodwave

Woodwave heeft er veel voor over om haar specialistische kennis en ervaring op het gebied van scheepsbetimmering, meubelmaken en restauratiewerkzaamheden door te geven aan jong talent. Woodwave werkt daarom graag met stagiaires.

Iedereen die bij Woodwave stage loopt of komt werken is verzekerd van een bijzondere tijd waarin veel wordt geleerd over oude technieken in moderne toepassingen.

Doe je een opleiding meubelmaker en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan is Woodwave misschien wel iets voor jou!

Stuur minimaal een maand voor aanvang van je stageperiode een mailtje met je motivatie, cv en een aantal foto’s van je werk naar info@woodwave.nl en dan nemen we contact met je op.

Het team

Steve

null

Alex

null

Celvin

null

Ernst-Jan

null

Bram

null

Robin

null

max

null

Jay

null

Desmond

null

Sam

null

Elija

null

Kristian

null

Jacob

null

Zsa-Zsa

null

Wael

null

Bart

null

Ernst-Peter

null